top of page

Keimei Kinenグループ

公開·61名のメンバー

Vllaznia Skënderbeu drejtpërdrejt live 22 dhjetor 2023 Transmetim televiziv

27 nën 2023 — Teuta Durrës Vllaznia drejtpërdrejt live 28 nëntor 2023 1 ditë më parë — Teuta Durrës Partizani Tirana 2022 28 tetor 2023 Transmetim 1 ditë ...

Kreu | Radio Televizioni ShqiptarLajme Shko tek Rtsh24 Nata finale e Fest 62- Zgjidhet fituesi i Festivalit dhe përfaqësuesi në Eurovizion SPAK kërkon arrestimin e Berishës, Balla: Ligji, i barabartë për të gjithë “Koha kur në Shqipëri vendimet e prokurorëve dhe të gjykatave nuk zbatoheshin ka marrë fund. Tashmë të gjithë janë SPAK kërkon “arrest shtëpie” për ish-kryeministrin Berisha, seanca më 26 dhjetor SPAK ka dorëzuar në Gjykatën e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar kërkesën për masën Marrëveshja Shqipëri-Itali/ Ministri Tajani sot në Tiranë, takim me Ramën Ministri i jashtëm i Italisë, Antonio Tajani ka mbërritur këtë të premte (22 dhjetor) në Tiranë. Ka qenë ministri që Prag Krishtlindje-Kryepeshkopi Anastas uron besimtarët: Durimi plot shpresë që buron gjatë kësaj feste, fuqi mistike Në prag të Krishtlindjes, Kryeshkopi i Tiranës, Durrësit dhe të gjithë Shqipërisë, Anastas Janullatos ka uruar të gjithë Shpëtoni paratë tuaja- Kartmonedhat që nuk kanë më fuqi ligjore dhe çfarë duhet të bëni me to Edhe njëherë për kartmonedhat që kanë dalë nga qarkullimi ligjor nga viti 1996. Vllaznia - Skënderbeu Live - Abissnet Superiore Eurosport is your source for the latest Abissnet Superiore match updates. Get the full recap of Vllaznia - Skënderbeu, complete with stats and highlights. LIVE SKËNDERBEU-VLLAZNIA/ Një karton i kuq ndez pjesën e parë, dy skuadrat shkojnë në dhomat e zhveshjeveGazeta online www. shkodrasport. com prej një viti është kthyer në burimin kryesor të informacionit për sportdashësit shkodranë por edhe më gjerë. Ajo është bërë burim informacioni edhe për shumë media qendrore, me lajmet, opinionet dhe analizat plot profesionalizëm të bëra në faqet e saj. Klikimet e shumta, komentet dhe diskutimet e bëra, na motivojnë për të bërë më të mirën edhe në të ardhmen. Ajo që premtojmë ne si redaksi është të ju informojë në kohë rekord, me profesionalizëm të lartë dhe me objektivitet. E kemi bërë deri tash një gjë të tillë në mënyrën më të mirë të mundshme dhe premtojmë se do ta bëjmë edhe në të ardhmen. Organizmi që qeveris futbollin evropian Cikalleshi në stilin “Panenka”, shënon nga pika e bardhë Sulmuesi kuqezi, Sokol Cikalleshi ka arritur të gjejë rrugën e rrjetës nga pika e bardhë në këtë javë të 16-të Interi i thotë jo Superligës: E ardhmja e futbollit evropian vetëm me UEFA-n dhe FIFA-n Fillimisht mes 12 klubeve themeluese, Interi u tërhoq nga projekti i Superligës në prill të vitit 2021. Sot, pas vendimit të Gjykatës Roma, Lorenco Pelegrini drejt largimit Roma mund të humbasë gjatë merkatos së dimrit kapitenin e saj Lorenco Pelegrinin. Rast i kufizuar, shkruan Korriere dello Sport, por jo për Tani Direkt TV Radio Për te mos u humbur në TV Orkestra Orkestra simfonike e RTSH, koncerti i fundit i vitit nën dirigjimin e Gridi Krajës Orkestra e RTSH-së çel sezonin artistik, spikat përfshirja e artistëve të rinj shqiptarë Orkestra simfonike e Radio Televizionit Shqiptar çeli sezonin e ri artistik në hollin “Gjon Simoni” me një koncert të veçantë, Çesk Zadeja dhe Beethoven “përmbyllin” koncertin e Orkestrës Simfonike të RTSH-së Mbrëmjen e së mërkurës Teatri “Skampa” në Elbasan mirëpriti koncertin përmbyllës të sezonit artistik, “Stina Festivali i këngës Televotimi në Fest 62, si do zgjidhen finalistët nga publiku në Shqipëri dhe Kosovë Tani që kanë kaluar ethet e para të Festivalit të Këngës në RTSH dhe po afron finalja, 31 konkurrentët pjesëmarrës Fest 62, mbyllet nata e dytë, jo vetëm muzikë dhe spektakël, por edhe mesazhe sensibilizuese Nata e dytë e Fest 62 ka shënuar një kulminacion jo vetëm në aspektin e muzikor, por edhe të performancës së të 15 këngëtarëve, Aleksandër Gjoka: Festivali i Këngës vendi ku zbulohen talentet. Televizioni shqiptar, duke përdorur burime nga Ish-shefi i krimeve Dedan Gjoni i përfshirë në tjetër tentativë për vrasje, arrestohet Rexhep Rrapi Ish-shefi i krimeve të Komisariatit nr. 6, Dedan Gjoni, i arrestuar më herët i akuzuar për sigurim të kushteve për të kryer vrasje Kori i Resë, koncert me këngët e muzikës së lehtë shqiptare të viteve ’60 Kori i Resë nisi aktivitetin në maj 2019 si një iniciativë e Edit Pula(j), artiste dhe kuratore e njohur shqiptare, në kuadër të Vrasja e Lleshit nga Mjacaj/ Florenc Doka emërohet drejtor i burgut të Peqinit Florenc Doka do të jetë në krye të burgut të sigurisë së lartë në Peqin. Skënderbeu Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2 dhjetor 2023 4 ditë më parë — [[[falas==]((((]] Skënderbeu Dinamo... KF Erzeni vs KF Tirana Live Goals · Goal attempts · Corners · Penalties · Free kicks · Fouls ... Sipas burimeve nga Drejtoria e Përgjithshme Sulmi me 14 viktima në Pragë, autori vrau dhe babanë e tij. Qeveria shpall të shtunën zi kombëtare Të tjera detaje kanë dalë në dritë nga tragjedia në Pragë, ku 14 persona u vranë dhe 25 të tjerë u plagosën, Moti –Dita e sotme do të jetë me vranësira, reshje shiu me stuhi dhe reshje bore Një front i ngrohtë i krijuar në Detin Mesdhe do të afrohet drejt Ballkanit Perëndimor ku presim mot të paqëndrueshëm në FEST 62, Adelina Ismajli: Shqipëria më ka dashur gjithmonë shumë, nuk më kryqëzoi asnjëherë! Adelina Ismajli ka shkëlqyer në përformancën e saj në Fest 62, duke ngritur peshë të gjithë sallën me këngën Sport Shko tek Rtsh Sport Tebas bën ironi me Superligën: Vetëm Jezusi bën mrekulli Vllaznia-Skënderbeu, sfidë e luftuar Vllaznia do të presë në fushën e vet, Skënderbeun, në një sfidë tepër delikate. Skënderbeu Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 05.11.2023 5 nën 2023 — Vllaznia drejtpërdrejt live 21 (((SPORT TV>>))) Skënderbeu drejtpërdrejtë Skënderbeu Erzeni drejtpërdrejt live 2023 2022 Dinamo Tirana ... Trajneri i kuqebluve, Qatip Osmani, Kategoria Superiore, Spahiu dhe Fangaj sfidojnë Tiranën Ditën e dielë, në orën 13:30, Egnatia do të luajë ndaj Tiranës për javën e 18-të të Kategorisë Superiore NBA, Oklahoma ndalon Clippers, Lakers humbin pa LeBron Në Oklahoma mbrëmjen e kaluar u frenua skuadra e Los Anxhelos Clippers pasi pësuan humbjen e parë pas 9 fitoresh radhazi. Të zotët Vllaznia kërkon tri pikë të tjera Vllaznia do të presë në fushën e vet, Skënderbeun, në një sfidë tepër delikate. Këtë e pranon edhe trajneri Elbasani-Bylis, emocione dhe… një barazim 2-2 Sfidë emocionuese në “Elbasan Arena’ mes dy skuadrave kryesuese të Kategorisë së Parë, Bylist dhe Elbasanit, që në Empoli, Ismajli ka besim: Po punojmë shumë Në sezonin e tij të tretë me blutë, Ardian Ismajli është tashmë një gur themeli i mbrojtjes së Empolit, por edhe i kombëtares Pippo Inzaghi sfidon Milanin: Dua një ndeshje perfekte Mundësia e fundit për Pippo Inzaghin si trajner i Salernitanës mund të jetë paradoksalisht kundër Milanit, skuadrës me të Superliga Evropiane, të gjithë kundër Pak minuta pas vendimit të Gjykatës Evropiane të Drejtësisë, ka ardhur përgjigja e UEFA-s. ((FUTBOLLI**)) Dinamo Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejt 2 dhj 2023 — Skënderbeu Erzeni drejtpërdrejt live 2023 2022 Dinamo Tirana . Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma(hd live!! (((TV))) ... Skënderbeu Tirana shiko live 5 nëntor 2023 4 nën 2023 — live-) Vllaznia Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2022 09. 04. 2023 Skënderbeu Erzeni drejtpërdrejt live 2023 2022 Dinamo Tirana ...

グループについて

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報を入手したり、動画をシェアすることができます。

メンバー

bottom of page