top of page

Keimei Kinenグループ

公開·61名のメンバー

[[astăzi=]''] Oțelul vs Botoşani în direct 22/12/2023

acum 2 ore — Meciul Otelul - FC Botosani 0-1 a fost in direct la Dolce Sport, LIVE pe www. dolcesport. ro. Oţelul Galaţi - FC Botoşani 0-1 Min. 90+4: ...

În urma parcursului dezastruos, venit după politica falimentară avută în vară atât în privința băncii tehnice cât și a construirii lotului de jucători, FC Botoșani a ajuns la retrogradare, fiind pe ultimul loc cu 9 puncte. Fără victorie în acest campionat, singura din SuperLigă care a reușit această contraperformanță, formația lui Valeriu Iftime are nevoie de o minune pentru a evita „matineul”. De altfel, după ultimul eșec de pe teren propriu, cel cu Dinamo, Iftime a dat impresia că a depus armele, resemnându-se total, afirmând că FC-ul e ca și retrogradată. „Asta e! Suntem în Liga 2, nu avem nicio șansă. Astăzi, ora 17. 30: Oțelul Galați – FC Botoșani - Monitorul de BotoșaniOțelul Galați – FC Botoșani, va avea loc vineri, 22 decembrie, ora 17:30. Partida va conta pentru etapa 21 din SuperLigă, ultima programată în 2023. Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă de bucureșteanul Bogdan Dumitrache. În tur, pe „Municipal”, cele două au terminat nedecis, scor 0-0. Dacă la startul sezonului, FC Botoșani țintea accederea în play-off, iar nou-promovata Oțelul, menținerea în SuperLigă, după 20 de etape scurse din acest campionat, obiectivele celor două formații s-au schimbat, chiar inversat am putea spune. Nou-promovata pregătită de Dorinel Munteanu a acumulat 26 de puncte, fiind pe locul 11, distanța față de locul 6, ultimul eligibil de play-off, fiind de doar trei lungimi. Runda precedentă, oțelarii au bifat o victorie la limită pe „Cluj Arena”, scor 1-0 cu „U” Cluj. De evidențiat ar fi că grosul punctelor gălățenilor a venit din deplasare, Oțelul fiind neînvinsă pe teren advers, având 5 victorii și 4 remize. La Galați însă, băieții „Neamțului” au avut prestații modeste, având doar o victorie, 5 remize și 4 eșecuri. Căpitanul Cisotti şi Bodişteanu, care au ieşit accidentaţi la partida cu „U” Cluj din etapa precedentă sunt indispobibili pentru disputa de vineri. LIVE VIDEO | Oţelul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay. ro. Gălăţenii întâlnesc ”lanterna roşie” a Superligiimail-share icon Email Partida Oţelul - FC Botoşani, din runda 21 a Superligii, va avea loc vineri, de la 17:30 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay. ro. Fazele importante ale partidei se văd în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport. ro Oţelul vine după victoria cu 1-0 în faţa lui ”U” Cluj, din runda trecută, şi luptă pentru un loc în play-off. Echipa antrenată de Dorinel Munteanu se află pe locul 11 la trei puncte de ultimul loc care duce în play-off-ul Superligii. De cealaltă parte, FC Botoşani vine după înfrângerea cu 2-0 în faţa lui Dinamo şi nu a obţinut nicio victorie în acest sezon. Dar eu nu vreau să-l schimb. Mai avem un meci cu cei de la Galați, vedem ce se întâmplă sâmbătă. Poate să câștige, să jucăm fotbal. Nu cred că echipa e atât de slabă. Dacă ne «execută» și Oțelul acasă ce pot să fac? Puneți-vă în locul meu. Categoric (n. r. meciul cu Oțelul este decisiv pentru Croitoru)”, a mai spus Valeriu Iftime înaintea meciului cu Oțelul. De partea cealaltă, o victorie ar scoate-o pe FC Botoșani din zona de retrogradare. Meciul cu Oțelul, decisiv pentru Marius Croitoru Marius Croitoru își joacă soarta după ce formația din Botoșani nu a bifat nicio victorie în cele cinci meciuri jucate în sezonul 2023-2024 și ocupă ultimul loc în clasament sub Poli Iași și Dinamo, echipe care au promovat la finalul sezonului 2022-2023. „E o situație greu, greu de gestionat. O să mă gândesc ce putem facem. După meciul ăsta, după 5 etape în care n-am jucat absolut nimic, am luat trei bătăi și două egaluri, e greu să crezi că în formula asta funcționăm pe viitor. Și în Liga 2 suntem de bătut. Nu cred că am vreo șansă să mai fac ceva. Să evităm retrogradarea mi se pare greu. Deja suntem jalnici, nu avem nicio șansă! Să nu bați pe nimeni în 20 de etape… Este incredibil cât de slabi suntem”, a declarat Valeriu Iftime, după jocul cedat clar cu 2-0 pe „Municipal” contra „câinilor”. Oțelul, doar o victorie la Galați! De partea cealaltă, Oțelul este de departe revelația acestui sezon. Înaintea meciului direct din Superliga, FC Botoșani se află pe ultimul loc în clasament, cu două puncte adunate în cinci meciuri, după ce a bifat două remize și trei înfrângeri. De partea cealaltă, Oțelul Galați este pe 12, cu patru puncte, la fel ca UTA Arad și Dinamo, însă formația lui Mircea Rednic are un joc în minus. În cazul unei victorii, Oțelul Galați face șapte puncte și urcă până pe 6, la egalitate cu CFR Cluj, însă trebuie să spere ca Farul, Hermannstadt, U Cluj și Rapid să se încurce. David - Dragu, Ilicic, PinsonAntrenor: Andrei Patache Arbitru: Dumitrache Bogdan (Bucureşti), A1: Vatamanu Cosmin (Bucureşti), A2: Bobe Ionuţ Marius (Bucureşti), VAR: Costreie Sorin (Voluntari), AVAR: Marchidanu Marius Cristian (Brăila)Stadion: Oţelul Cele mai tari informații înainte de meci Gălățenii au prima șansă în acest meci. Aceștia au două 3 victorii și două înfrângeri în ultimele 5 partide din SuperLiga. De cealaltă parte, FC Botoșani nu a cunoscut gustul victoriei în acest sezon și are cea mai slabă defensivă din campionat, cu 39 de goluri primite. Echipa patronată de Valeriu Iftime are are 9 remize și 11 înfrângeri. Oţelul - FC Botoşani. Invincibilitatea lui Dorinel - Avancronică - LPFOţelul - FC Botoşani, vineri, 22 decembrie – ora 17. 30 Oţelul şi FC Botoşani s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de cinci ori, de două ori s-au impus oaspeţii din această rundă, un joc a fost câştigat de gălăţeni, iar alte două partide s-au terminat la egalitate. Prima confruntare a avut loc pe 4 noiembrie 2013, Oţelul-FC Botoşani 2-1, antrenor Constantin Schumacher, respectiv Cristian Popovici. Întâiul succes din contul botoşănenilor: 4 mai 2014, FC Botoşani - Oţelul 3-1. Bilete SC OTELUL GALATI vs FC BotosaniSC Oțelul Galați – FC Botoșani Vineri, 22 decembrie 2023, ora 17:30 Stadionul Oțelul, Galați #ImpreunaPentruOtelul pe stadion, pentru a încuraja echipa în ultimul meci oficial al anului! SC Oțelul Galați – FC Botoșani, în etapa 21 a stagiunii 2023/24 din Superligă - Echipa ta, orașul tău! Prețuri bilete: Tribuna 0 - 150 de lei, Tribuna 1 - 45 lei, Tribuna 2 - 30 lei, Peluza Sud – 15 lei, Peluza Nord – 15 lei, Peluza Nord, sector B - 6 lei Am învățat că visele devin realitate, dar acum trebuie să ne consolidăm locul pe care l-am câștigat cu atâta trudă și pasiune. Oțelul - FC Botoșani, live pe GSP. roArticol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2023, 09:00 / Actualizat vineri, 22 decembrie 2023 09:02 Oțelul primește vizita celor de la FC Botoșani, începând cu ora 17:30, în etapa cu numărul #21 din SuperLiga. Meciul va fi liveTEXT pe GSP. ro și la tv pe Prima Sport 2, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. (((Transmitere live))) Oțelul vs Botoşani în direct live 22 acum 12 ore — (Transmitere live))) Oțelul vs Botoşani în direct live 22 decembrie 2023 În direct. SERVICIUL DE NOAPTE. Realizator : Maria Toghină, Felix ... Otelul Galati ASC vs FC Botosani, Ponturi Pariuri Superli... acum 18 ore — Ponturi și pariuri pentru meciul Oțelul Galați vs FC Botoșani, care se dispută pe 22 decembrie., de la ora 17.30, în runda a 21-a a Superligii ...

グループについて

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報を入手したり、動画をシェアすることができます。

メンバー

bottom of page